Fam. Vis

G13

Indeling

Locatie op het park

G13

Als u op zoek bent naar privacy en een rustige plek in het park bent u bij G13 aan het goede adres. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het Lago Maggiore en de Alpen aan de overkant van het meer. Dit zespersoonshuisje beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein, u bereikt de bungalow via een trap vanaf de parkeerplaats.
Op het terras staat een vaste BBQ en de buitendouche kan aangesloten worden.
Op de begane grond bevinden zich de woon/eetkamer, twee persoonsslaapkamer (aparte bedden), badkamer met douche en keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi magnetron-oven, koelkast en wasmachine. Daarnaast zijn in het huisje een kinderstoel, campingbedje en box aanwezig. In het huisje is onbeperkt, snel, WiFi beschikbaar.
Op de eerste etage zijn twee bedden aan de voorzijde en twee bedden aan de achterzijde van het huisje. Er is geen bed- en linnengoed aanwezig, het is mogelijk dit te huren bij de receptie van het park.
Op de begane grond zijn alle ramen voorzien van dubbel-glas. Hierdoor is het huisje ook in de koude periodes van het jaar comfortabel te gebruiken.

Meer informatie op: Huisjeinluino.nl

Details


Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

G13 is available for selected dates.

Prices start at: