vakantiepark Villaggio Olandese

restaurants

Pizza, Pasta en gelato

Restaurants om aan te bevelen

Italie heeft natuurlijk een zeer mooie keuken. Deze varieert van eenvoudig tot zeer exclusief. Ook dat is dus een avontuur dat u vanaf het park, of in de omgeving kunt gaan beleven.

Ristorante La Canonica

Dit is ons eigen restaurant op het park.
Uw gastheer is Valter Tagliafero die met Italiaanse gastvrijheid u een gevarieerde kaart aanbiedt. Naast zijn eigen Pizza’s uiteraard uit de houtoven “forno al legno” ook Pasta’s en bijzondere menu’s met bijvoorbeeld porcini. (heerlijke smaakvolle paddestoelen)

Nu ook met een dagmenu van €10,- voorgerecht, hoofdgerecht en koffie

Openingstijden: Vanaf april tot eind oktober 11:00 tot 23:00 uur juli en augustus 10:00 tot 24:00… uur

La Playa

Voor een echte italiaanse pizzeria kunt u naar “La Playa”, waar ook de italianen komen en af en toe de TV aan staat. U vindt deze pizzaria La Playa schuin tegenover het station in Luino op de PIAZZA MARCONI 20, tel: 0332 530170

Al Pozzo

Een zeer bijzondere Pasta ervaring met een spectaculair uitzicht vindt u bij “Al Pozzo” bij Maccagno omhoog in de plaats Campagnano (VA) op de PIAZZA SOLERA 2, tel: 0332 560145.

I Sgaritt

Daar waar het mediterrane klimaat en oude cultuur elkaar raken, behoort een mens niet om 18.00 achter een bord aardappels, groente en een bal gehakt te zitten. Nee, de cultuur moet worden geproefd, letterlijk. I Sgaritt is een restaurant met een geweldig uitzicht over het meer. Je kunt eten op twee niveaus. Het eerste niveau is een terras, bedoeld voor de pizzaliefhebbers en de eenvoudiger kaart. Het tweede niveau verheft zich verder in de hoogte en laat genieten van een puur Italiaanse kaart in een romantische entourage met geweldige doorkijkjes naar het meer.
Het ‘pizza en pasta’-niveau kenmerkt zich door een gemoedelijke, gezellige, maar efficiënte bediening. Een uitstekende plek om een avondje met zijn tweeën uit te zijn. Op zaterdagavond laat een dinertje zich ook goed combineren met het concert in het klooster op vijf autominuten afstand. Restaurant I Sgaritt, Brezzo di bedero, Via Portovaltraglia 41. I Sgaritt vindt u aan de bergzijde van de weg langs het meer van Germiognaga naar Laveno

Gelato

IJS, nee in Italië hebben we het dan over GELATO en dan het liefst gelato artigianale.
Dus niet zomaar schepijs van een grote zuivelmaatschappij, maar zelfgemaakt ijs met natuurlijke ingrediënten!

In Germignaga zijn er op het grote plein zelfs 2 Gelateria’s die geweldig ijs verkopen:

  • Titty Gelateria Artigianale fleurig ingericht met plek voor de kleintjes
  • net weer een nieuwe naam Pizzeria Gelateria (waar u naast gelato ook afhaalpizza’s uit de houtoven kunt krijgen)

Accommodatie zoeken

Verhuurhuisjes overzicht

Alle accommodaties

 

U huurt het vakantiehuisje rechtstreeks van de eigenaar. Vul de gewenste datum en en u krijgt een overzicht van alle beschikbare vakantiehuisjes.
Er zijn onderlinge verschillen in de vakatiehuisjes qua grote en voorziningen.
Klik op de button om het overzicht van alle accommodaties te bekijken.